Rengøring efter håndværkere

Noget af det vigtigste der kræves, når man skal udføre slutrengøringen efter håndværkerne har færdiggjort en entreprise, er at rengøringen bliver færdiggjort til tiden og at arbejdet er udført grundigt.

Vi er villige til at træde til med kort varsel og vi leverer rengøringen efter de standarder, der er aftalt.

Vi har haft den faste rengøring for firmaer i byggebranchen igennem længere tid og kan derfor drage nytte af vores erfaring til at løse rengøringsopgaverne i forbindelse med en byggesag.

Når en beboer flytter ud fra en lejlighed, skal håndværkere ofte sætte lejligheden i stand eller blot gøre den klar til den næste beboer. I den forbindelse er der brug for en grundig rengøring, hvilket vi i Tennberg Rengøring har udført igennem flere år.

Vi ved hvad der kræves for at lejligheden eller bygningen er indbydende for den kommende beboer.

Case: Bauhaus

Bauhaus Valby åbner sit 11.000 m2 nyopførte varehus. Tennberg Rengøring koordinerer og varetager slutrengøringen af hele varehuset, så det står klart til første åbningsdag.

Case: Vila Clothes

Bestseller genåbner sine to Vila-butikker på Strøget og Vesterbrogade, efter at håndværkere har gennemført en flot modanisering af butikkerne. Tennberg Rengøring rengjorde begge butikker efter håndværkerne og igen lige inden genåbningen.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information