Rengøringsfirma i

København og Hovedstaden

Rengøring efter håndværkere

 

Bemærk: Det er aldrig nemt for et firma at afvise nye kunder. Men vi vil sikre den bedste kvalitet, og tager derfor ikke flere opgaver ind end vi kan klare. Og lige i øjeblikket har vi ikke kapacitet til flere privatrengøringer. Vi er ved at oplære nyt personale og regner med at være klar til at åbne igen for tilmelding fra oktober 2021. Drejer din henvendelse sig om erhvervsrengøring har vi stadig ledig kapacitet. Tak for din forståelse.

 

Noget af det vigtigste der kræves, når man skal udføre slutrengøringen efter håndværkerne har færdiggjort en entreprise, er at rengøringen bliver færdiggjort til tiden og at arbejdet er udført grundigt.

Vi er villige til at træde til med kort varsel og vi leverer rengøringen efter de standarder, der er aftalt.

Vi har haft den faste rengøring for firmaer i byggebranchen igennem længere tid og kan derfor drage nytte af vores erfaring til at løse rengøringsopgaverne i forbindelse med en byggesag.

Når en beboer flytter ud fra en lejlighed, skal håndværkere ofte sætte lejligheden i stand eller blot gøre den klar til den næste beboer. I den forbindelse er der brug for en grundig rengøring, hvilket vi i Tennberg Rengøring har udført igennem flere år.

Vi ved hvad der kræves for at lejligheden eller bygningen er indbydende for den kommende beboer.

Case: Bauhaus

Bauhaus Valby åbner sit 11.000 m2 nyopførte varehus. Tennberg Rengøring koordinerer og varetager slutrengøringen af hele varehuset, så det står klart til første åbningsdag.

Case: Vila Clothes

Bestseller genåbner sine to Vila-butikker på Strøget og Vesterbrogade, efter at håndværkere har gennemført en flot modanisering af butikkerne. Tennberg Rengøring rengjorde begge butikker efter håndværkerne og igen lige inden genåbningen.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Tennberg Rengøring ApS
Jernholmen 38
2650 Hvidovre
CVR-nr. 32074863

tennberg.dk - Kontakt

Information
Vilkår og betingelser*