Rengøringsfirma i

København og Hovedstaden

Her kan du se udvalgte kunde referencer og anbefalinger

REFERENCELISTE

Her ved siden af ses et lille udsnit af vores faste kunder.
Hvis I ønsker at høre en vurdering af vores arbejde, så er I velkomne 
til at kontakte os og få kontakt oplysninger på vores referencer.

Du kan også se vores nyeste anmeldelser på TrustPilot her: www.trustpilot.dk/review/tennberg.dk

 

 

Dahl & Kjærgaard

"Jeg vil endnu engang rose det udførte arbejde. Det er vidunderligt at komme på arbejde efter rengøring. Her er så fint og der dufter sågar rent - en ren fornøjelse. Dejligst at se og jeres medarbejder fortjener stor anerkendelse og ros for det udførte arbejde. Skønt og TAK."

Præcisions Teknik a/s

”…De leverer en god og stabil standard, og er meget fleksible i forhold til vores løbende tilpasning af arbejdsplanen…”

OUTBOUND

”…Vores vigtigste punkt ifht. rengøring er, at vi ikke skal bruge tid på at rette på kvalitet/indsats, og det har på intet tidspunkt været nødvendigt. Samtidig har det været en fornøjelse at opleve Tennbergs fleksibilitet i forhold til uforudsete opgaver…”

b14

”…Vi er meget tilfredse med Tennberg's stabile og høje standard…”

Ræbild

”…Tennberg yder en fantastisk god service og er meget pålidelige, og vi er meget tilfredse med Rengøringen. Vi kan varmt anbefale andre at benytte sig af Tennberg.”


STAND BY NORDIC

”…Vi har benyttet Tennberg Rengøring i en del år og er meget tilfredse med rengøringen. Aftalerne er altid i orden og prisen er meget konkurrencedygtig.”

Lægecenter i Valby

"Rengøringen og hygiejnen på et lægekontor er et højt prioriteret område, hvor man ikke skal gå på kompromis. Det er vigtigt, at kvaliteten og stabiliteten er i orden ligesom i det lægelige arbejde med patienter.
Tennberg Rengøringsfirma har leveret en professionel og fleksibel rengøringsløsning til mit nyetablerede lægecenter. Dialogen med rengøringsfirmaet er god, og det er nemt at foretage justeringer, hvis rengøringsbehovet skulle ændre sig undervejs. Prisen er fornuftig, og arbejdet udføres effektivt og skånsomt med brug af de rette rengøringsmidler og -metoder. Jeg kan derfor varmt anbefale Tennberg Rengøringsfirma til andre klinikker, der ønsker en holdbar og fleksibel rengøringsløsning."

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Tennberg Rengøring ApS
Høffdingsvej 36
2500 Valby
CVR-nr. 32074863

tennberg.dk - Kontakt

Information