Her kan du se udvalgte kunde referencer og anbefalinger

REFERENCELISTE

Her ved siden af ses et lille udsnit af vores faste kunder.
Hvis I ønsker at høre en vurdering af vores arbejde, så er I velkomne 
til at kontakte os og få kontakt oplysninger på vores referencer.

Du kan også se vores nyeste anmeldelser på TrustPilot her: www.trustpilot.dk/review/tennberg.dk

Bauhaus

Bauhaus sidder med sin stærke profil tungt på byggemarkedet, med henvendelse til både entusiasten og den professionelle. Bauhaus-varehuse råder typisk over et varesortiment med mere end 120.000 varenumre, hvilket giver et suverænt stort udvalg af produkter til kunderne.

Tennberg Rengrøing blev udvalgt blandt 15 selskaber til at stå for håndværkerrengøringen af den 11.000 m2 store Bauhaus Valby samt opstartsrengøringen i forbindelse med åbningen.

Toto Vinbar

"PS: Vi er glade for rengøringsarbejdet!"

Denne søde besked sendte Toto Vinbar til os for nylig.

Toto Vinbar er den hyggelige vinbar på Amager. Her er fokus på middelhavskøkken og vine fra hele verden. Toto Vinbar ringede til Tennberg Rengøring efter henvisning fra en kollega i Holmens Kanal, som Tennberg Rengøring også servicerede.

Tennberg Rengøring leverer omhyggelig rengøring til Amagers hyggeligste vin- og spisebar.

Wil Film

Tennberg Rengøring begyndte i 2013 sit mangeårige samarbejde med Wil Film om levering af kontorrengøring. Bogholderen kendte os fra sin tidligere arbejdsplads, så da rengøringsarbejdet blev ledigt var Tennberg Rengøring førstevalget.

Den danske filmproducent står bag succeser som Orla FrøsnapperGummitarzan og Otto er et Næsehorn.

Tennberg Rengøring indleder sine mangeårige samarbejder med en god dialog.

Reden "Top Genbrug"

KFUKs Sociale Arbejde driver Redens genbrugsbutik "Top Genbrug", hvor du kan købe både tøj og indbo i god stand. Salget er et vigtigt økonomisk tilskud til det øvrige sociale arbejde.

Tennberg Rengøring støtter Reden "Top Genbrug" ved at udbyde den faste rengøring i butikken til kostpris.

Zinkhuset

Zinkhuset er et af de mere bemærkelsesværdige byggerier på Amerika Plads på Østerbro.

Siden 2010 har Tennberg Rengøring stået for den daglige full-service af hele bygningen.

Center for Børneliv

Center for Børneliv formidler kvalificeret viden om danske børne- og familieliv til fagprofessionelle, der arbejder med børn og familier.

Således sikres et bredt og nuanceret indblik i at forstå børns liv og vilkår, for således på tværfaglighed at skabe dialog indbyrdes mellem faggrupper og mellem forskere og praktikere.

Tennberg Rengøring støtter Center for Børneliv ved at donerer den faste rengøring til foreningen.

Dahl & Kjærgaard

"Jeg vil endnu engang rose det udførte arbejde. Det er vidunderligt at komme på arbejde efter rengøring. Her er så fint og der dufter sågar rent - en ren fornøjelse. Dejligst at se og jeres medarbejder fortjener stor anerkendelse og ros for det udførte arbejde. Skønt og TAK."
 

Præcisions Teknik a/s

”…De leverer en god og stabil standard, og er meget fleksible i forhold til vores løbende tilpasning af arbejdsplanen…”
 

OUTBOUND

”…Vores vigtigste punkt ifht. rengøring er, at vi ikke skal bruge tid på at rette på kvalitet/indsats, og det har på intet tidspunkt været nødvendigt. Samtidig har det været en fornøjelse at opleve Tennbergs fleksibilitet i forhold til uforudsete opgaver…”
 

b14

”…Vi er meget tilfredse med Tennberg's stabile og høje standard…”

Ræbild

”…Tennberg yder en fantastisk god service og er meget pålidelige, og vi er meget tilfredse med Rengøringen. Vi kan varmt anbefale andre at benytte sig af Tennberg.”


STAND BY NORDIC

”…Vi har benyttet Tennberg Rengøring i en del år og er meget tilfredse med rengøringen. Aftalerne er altid i orden og prisen er meget konkurrencedygtig.”
 

Lægecenter i Valby

"Rengøringen og hygiejnen på et lægekontor er et højt prioriteret område, hvor man ikke skal gå på kompromis. Det er vigtigt, at kvaliteten og stabiliteten er i orden ligesom i det lægelige arbejde med patienter.
Tennberg Rengøringsfirma har leveret en professionel og fleksibel rengøringsløsning til mit nyetablerede lægecenter. Dialogen med rengøringsfirmaet er god, og det er nemt at foretage justeringer, hvis rengøringsbehovet skulle ændre sig undervejs. Prisen er fornuftig, og arbejdet udføres effektivt og skånsomt med brug af de rette rengøringsmidler og -metoder. Jeg kan derfor varmt anbefale Tennberg Rengøringsfirma til andre klinikker, der ønsker en holdbar og fleksibel rengøringsløsning."

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information