Rengøring af institutioner

Der er ikke mange steder, hvor rengøringen er så vigtigt, som i institutioner. I institutionerne befinder børnene sig i perioder af året mere indenfor end udenfor, og det er derfor nødvendigt, at rengøringen udføres grundigt og omhyggeligt.

Børn er meget livligere og kravler ofte rundt på gulvene, og derfor er det nødvendigt, at gulvene støvsuges og vaskes grundigt hver eneste dag, så man undgår, at bakterier sætter sig på børnenes fingre, som kan overføres til munden eller andre børn.

Rengøring af toiletter i institutioner er ofte krævende, da det hænder, at børnene ”rammer forbi”. Det er derfor meget vigtigt, at rengøringen på toiletterne udføres professionelt, så bakterierne ikke florerer.

Hos Tennberg Rengøring har vi opbygget en stor erfaring med rengøring af institutioner, blandt andet i forbindelse med rengøring i vuggestuer, børnehaver og fritidshjem. Vi ved dermed, hvad rengøring af institutioner kræver, og vi sikrer os, at vores rengøringsassistenter er uddannet til opgaven.

Case: Vuggestuen Villakulla

På Frederiksberg ligger den lille og hyggelig vuggestue med plads til 42 børn og 13 voksne. I den store villa er der masser af plads til, at børnene kan boltre. Udenfor ligger legepladsen med en stor sandkasse, trampolin og de gamle frugttræer.

Når børnene opholder sig så meget på gulvet, som de nu engang gør, er det super vigtigt at rengøringen bliver vedligeholdt. Tennberg Rengøring blev nøje udvalgt til opgaven i 2016, og har varetaget den lige siden.

Case: Tusindfryd

Det tidligere rengøringsfirma til børnehaven Tusindfryd i Valby havde desværre ikke længere kapaciteten og Tusindfryd stod derfor med en akut opgave. Sammen med Tennberg Rengøring blev lokalerne gennemgået og der blev lavet en grundig behovsanalyse. For hver en institution er forskellig, og det er vigtigt at rengøringsplanen passer til husets gang. Opstarten blev hurtigt igangsat og rengøringen bliver jævnligt tjekket for at sikre, at alle punkter på rengøringsplanen fulgt. Det er et samarbejde, vi er rigtigt glade for.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Barfoedsvej 2E
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information