Rengøring af Klinikker

Hvis ikke hygienen er i orden i en lægeklinik eller hos tandlægen, risikerer patienterne at få komplektioner efter besøget. Selve rengøringen er naturligvis noget af det vigtigste i forsøget på hele tiden af opretholde en høj hygiene på en klinik.

Hos Tennberg Rengøring har vi mange års erfaring med rengøring af klinikker og vi har derfor opbygget en know-how med hensyn til hvilke rengøringsprodukter, der er virksomme på klinikker og hvilke redskaber, der sikrer det bedste resultat.

Blandt andet følger vi de Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer fra Statens Serum Institut og benytter mikrofiberklude og HEPA filtre på vores udstyr.

Vi ved, at det er vigtigt med hyppige kontrolbesøg hos vores kunder, hvilket især gælder klinikker, således at rengøringen altid holder et højt kvalitetsniveau.

Case: Tandlæge Nina Kümmel

Siden 1994 har Nina Kümmel haft sin klinik på Amagerbrogade. Befolkningsgruppen på Amager er kendetegnet ved forskellighed, og klinikken sætter en stor ære i at tilpasse os denne mangfoldighed. Samtidig specialiserer klinikken sig blandt andet i implantater og kirurgi samt patienter med tandlægeskræk. Tennberg Rengøring har siden 2016 haft æren af at levere rengøringen til klinikken.

Case: Tandlægerne i Dragør

Tandlægerne i Dragør er en moderne klinik, som holder til i den gamle by i Dragør. Tennberg Rengøring leverer den daglige rengøring med fokus på at overholde alle retningslinjerne fra IKAS og Styrelsen for Patientsikkerhed. Tandlægerne i Dragør er en af vores nyere kunder, men Tennberg Rengøring blev blandt andet udvalgt grundet sin store erfaring med klinikrengøring.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information