Tennbergs historie og vores værdier

Vimeo Video

Ved at afspille videoen accepterer du vores privatlivspolitik. Data behandles i overensstemmelse herved.

Afspil video

Vores værdier

Professionel service som har en værdi for kunden

og

Tilfredse medarbejdere som leverer en stabil og omhyggelig service og bliver belønnet med en ordentlig løn. Det er vores erfaring at medarbejdere med god tidsnominering og ordentlig løn præsterer optimalt.

Historien

Firmaet første kunde kom til i januar 2007. Der skulle leveres 2 timers ugentlig rengøring i Holbergsgade, København og glæden om den første kunde ville ingen ende tage. Efterhånden kom der flere kunder til og endeligt kunne det lille familiefirma slippe tjansen som 'underleverandør' hos andre rengøringsselskaber helt.

Der blev satset på en stabil og omhyggelig service og selvom omsætningen skulle stige, var det ikke et mål i sig selv at blive "de største". God levering skulle være frem for alt. Denne strategi gav pote.

I dag er virksomheden landsdækkende, og servicerer omkring 200 kunder med fast rengøring. Desuden bliver der leveret en del hovedrengøringer i hele landet.

Den største kunde er daglig rengøring og receptionsbemanding, planteservice og en handyman der klarer praktiske forhold for kunden, og den mindste kunde er kontoret til to personer der rengøres hver fjortende dag.

Således er Tennberg Rengøring store nok til at kunne klare alle opgaver, men små nok til stadig at holde en personlig dialog med kunderne.

Velkommen til

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information