Rengøringsfirma i

København og Hovedstaden

Flytterengøring

 

Bemærk: Det er aldrig nemt for et firma at afvise nye kunder. Men vi vil sikre den bedste kvalitet, og tager derfor ikke flere opgaver ind end vi kan klare. Og lige i øjeblikket har vi ikke kapacitet til flere privatrengøringer. Drejer din henvendelse sig om erhvervsrengøring har vi stadig ledig kapacitet. Tak for din forståelse.

 

Vores store erfaring med flytterengøring kommer både lejer og udlejer til gode. Rengøringen bliver udført, som den skal, så lejer undgår problemer og den næste kan flytte ind.

Vi vurderer naturligvis altid sammen med dig, hvilke opgaver vi skal tage og hvad der skal være fokus på. Det kan f.eks. være en god afkalkning af brus eller bad, omhyggelig sanitetsrengøring af toilettet og grundig affedtning af køkkenet. Skal vi afrense ovnen eller ind i køleskabet klarer vi også det.

Uanset behovet kan vi klare opgaven med vores professionelle rengøringsmidler og dygtigt oplærte personale.

Når du kontakter os, gennemgår vi sammen behovet og kommer med en skarp pris, som indfrier dit behov. Uanset om det er 1-værelsen i København, Strandvejsvillaen i Hellerup eller parcelhuset i Ishøj så klarer vi opgaven.

Tilbud er naturligvis altid uforpligtende og gratis. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Tennberg Rengøring ApS
Jernholmen 38
2650 Hvidovre
CVR-nr. 32074863

tennberg.dk - Kontakt

Information
Vilkår og betingelser*