Erhvervsrengøring

Når du søger en stabil erhvervsrengøring er Tennberg det sikre valg. Tennberg har siden 2007 leveret omhyggelig erhvervsrengøring til alle slags kunder, inklusive konterer, butikker, restauranter, klinikker, ambassader, m.m.

Hvad enten du søger den ugentlige eller daglige erhvervsrengøring, har vi det stabile personale til at varetage opgaven.

Sanitørerne til erhvervsrengøring er nøje udvalgt med fortrolighed og kompetence for øje. De gennemgår en grundigt tjek og oplæring i forbindelse med ansættelsen, og uanset om de måtte have mange års erfaring med erhvervsrengøring så går de i deres første tid sammen med en fortrolig sanitør, som kan lære dem de optimale rutiner.

Erhvervsrengøring er en disciplin i stabilitet og omhyggelighed. Arbejdet er naturligt rutinepræget og vi lægger derfor stor vægt på at finde de optimale rutiner sammen med sanitøren. Vores inspektør kommer med ud de første gange og kommer regelmæssigt igen for at kvalitetssikre arbejdet.

Samtidig lægger vi meget vægt på at holde en god dialog med dig som kunde. Selvom vi gerne vil være helt fejlfrie, så er det vores force, at hvis der skulle være noget, så vil vi rigtigt gerne være imødekommende om det og løsningsorienteret. God service er en tillidssag.

Den letteste måde, at komme i gang med vores erhvervsrengøringer ved at bestille et tilbud. Vi kommer ud og ser jeres præcise behov og kan således nemt komme med en fair pris.

Vi servicerer allerede til de fleste steder i Storkøbenhavn og omegn og kommer også gerne ud til dig.

Ring til os i dag for at modtage dit tilbud på erhvervsrengøring.

Vinduespolering

Sammen med erhvervsrengøring er der mange kunder, som også tilvælger vinduespolering. Denne kan udføres i en frekvens der passer virksomheden eller den kan bestilles fra gang til gang.

Vores vinduespudser er omhyggelig og overholder aftalerne og en flot vinduespolering er med til at vedligeholde vinduerne.

Måtteservice

En stor del snavs kommer hver dag ind på kontoret sammen med fodtøj. Derfor er en god indgangsmåtte også en god investering. Uanset om du har din egen eller lejer en måtte fra os, så holder måtten bogstaveligt talt snavset for døren imellem din erhvervsrengøring.

Vaskeri

Vores vaskeri er miljøcertificeret og godkendt af kommunen samt kontrolleres af Teknologisk Institut. Sæberne er Svanemærkede og fri for parfume. Uanset om vi skal vaske jeres håndklæder og viskestykker, eller I lejer vores, så er det vaskeriservice et populært tilvalg til erhvervsrengøringen.

Forbrugsvarer

Imens vi uddfører erhvervsrengøringen kan vi også holde øje med forbrugsvarerne og opfylde efter behov. Uanset om det er køkkenruller og toiletpapir, håndsæbe og opvaskemiddel, eller noget helt andet der er behov for, kan vi også indkøbe det når lageret er ved at være brugt op. Vores opmærksomme rengøringsassistenter sikrer, at det fungerer gnidningsfrit for jer.

Tæpperens og gulvbehandling

Vi kan i den daglige erhvervsrengøring passe rigtigt godt på jeres gulve med grundig støvsugning og de rigtige sæber. Men der kan komme pletter på gulvtæpperne, ligesom gulvproducenterne anbefaler jævnlig vedligehold.

Uanset om der er tale om linoleum eller beton, lakerede gulve eller oliebehandlede, om det er Dinesen egeplanker eller Vesla epoxygulve, så har vores serviceledere løst opgaven mange gange før.

Og er der tale om tæpper har vi en helt unik tæpperens, som vi er meget stolte af. Den kører på et kemi-frit system, så man undgår klor og andre skrappe sæber. Det giver et flot resultat og et godt indeklima, som perfekt supplement til din erhvervsrengøring.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information