Kontor- og erhvervsrengøring i København og resten af landet

Vi har over 20 års erfaring med erhvervsrengøring og kontorrengøring i København og resten af landet, og vi ved derfor om nogen, hvordan overflader skal behandles, så de vedligeholdes pænt, og så de ansatte får et optimalt arbejdsklima. I løbet af en arbejdsdag samler der sig nemlig store mængder af bakterier og støv på skrivebordet, telefonen, tastaturet etc., og samtidig er man ofte i kontakt med mange mennesker i løbet af dagen, hvor bakterierne har rig mulighed for at sprede sig. I sidste ende kan det gå ud over medarbejdernes helbred og øge sygefraværet på arbejdspladsen. Det kan hurtigt blive en bekostelig affære, og så er det alt andet lige bedre at investere i grundig og effektiv kontorrengøring og erhvervsrengøring i København og resten af landet, både for virksomheden og de ansatte.

Få et tilbud på erhvervs- og kontorrengøring i København og resten af landet

Vi håber, at dette kan overbevise dig om at få en yderligere snak med os om kontor- og erhvervsrengøring i København og resten af landet, hvor vi i den forbindelse gerne udarbejder et uforpligtende tilbud på vores ydelser inden for kontorrengøring, store som små.

Hør mere om erhvervs- og kontorrengøring på telefon 38 88 95 90

Vi leverer følgende til vores kunder:

Fra første dag har vi oplevet Tennberg Rengøring som et venligt, interesseret og hårdt arbejdende firma. Det er en god og flot service de leverer - altid til tiden, med god kvalitet – og til en fornuftig pris.
Derudover har vi oplevet firmaet som fleksible ved specielle ønsker. Vi kan varmt anbefale Tennberg Rengøring!

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information