Rengøring Valby - Rengøringsfirma Valby

Ansvarsfuld rengøring og trappevask i Valby

Er du træt af nullermænd og rengøringsassistenter, som ikke møder til tiden? Hos Tennberg Rengøringsfirma Valby sætter vi en ære i kvalitetsbevidst rengøring og minutiøs overholdelse af indgåede aftaler. Vores kerneværdier er stabilitet, grundighed og ansvarlighed, og vi sætter en ære i at gøre alle kunder glade, uanset opgavens omfang. Vores services indbefatter alle former for rengøring, vinduespolering og trappevask valby. Således kan du slippe for både tid og besvær ved at bestille det hele et sted. Tennberg Rengøring Valby – totalleverandør af rengøringsservices til private og erhvervskunder.

Vi tilbyder

Hos Tennberg Rengøringsfirma Valby tilbyder vi skræddersyede rengøringsløsninger til både privatkunder, virksomheder, andelsboligforeninger, ejendomsselskaber og institutioner. Vi har en bred vifte af ydelser såsom rengøring efter håndværkere, kontorrengøring, gulvbehandling og trappevask valby. Med os som samarbejdspartnere er du garanteret en detaljeret rengøringsplan udarbejdet med afsæt i dine konkrete ønsker. Så snart vi har skrevet kontrakt, sender vi planen til dig, så du altid har fuldt overblik over, hvad du får for pengene. Tennberg Rengøring Valby – respektfuld rengøring med rene linjer.

Stabilitet og tryghed

For at sikre vores kunder mest mulig stabilitet og tryghed, tilknyttes der en fast rengøringsassistent til hver enkelt opgave. Derudover sikres du tæt kontakt til en erfaren driftsleder, som sørger for jævnlig egenkontrol, og som du altid kan kontakte i tilfælde af spørgsmål. Tennberg Rengøringsfirma Valby er opbygget som en flad organisation, hvilket sikrer dig hurtig, nem og direkte kontakt til rette vedkommende - uden omveje. 

Miljøvenlig rengøring

Uanset om du bestiller traditionel kontorrengøring, vinduespolering eller trappevask valby, er du garanteret brug af rene, svanemærkede produkter, som er skånsomme imod miljø og inventar. Hos Tennberg Rengøring Valby har vi gjort det til en mærkesag at gøre rent med omtanke og har blandt andet Green Peace som fast kunde. Tennberg Rengøringsfirma Valby – for miljøets skyld.

Lige det ekstra

Hos Tennberg Rengøring Valby har vi fokus på hver enkelt kunde og gør vores yderste for at sikre høj tilfredshed, uanset opgavens karakter og omfang. Vi har gjort det til en mærkesag at yde lige det ekstra, som får hverdagen til at glide smidigt, og vores kunders dag til at starte på en behagelig måde. Det betyder blandt andet, at vi ikke holder os helt firkantet til rengøringsplanen, men også har overskud til fleksibilitet og løsning af akutte opgaver, såfremt der er behov for det.

Trappevask valby

Mangler du professionel, grundig og stabil trappevask Valby? Hvad enten der er tale om en privat ejendom eller offentlig virksomhed, spiller trapperne en vigtig rolle. Trapper og opgange udgør ofte førstehåndsindtrykket hos kunder og gæster, og jo mere rent og pænt der er, jo mere vil besøgende føle sig velkomne. Bestil trappevask Valby hos Tennberg, og byd indenfor til rene og velholdte trapper – hver eneste dag. Kontakt Tennberg Rengøringsfirma Valby på telefon 38 88 95 90 og få et gratis, uforpligtende tilbud på trappevask Valby. 

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information