Rengøring Rødovre - Rengøringsfirma Rødovre

Spar tid og besvær

Mangler du grundig rengøring, vinduespolering eller trappevask Rødovre? Velkommen indenfor hos Tennberg – dit lokale rengøringsfirma Rødovre. Vi udfører alle former for rengøringsservices hos både private og erhvervskunder samt levering og opfyldning af papirvarer såsom håndklæder, viskestykker, håndsæbe og tilbehør til opvaskemaskine. Med Tennberg Rengøringsfirma Rødovre opnår du således en totalløsning af højeste kvalitet, hvilket sparer dig for både tid og besvær i hverdagen. Læs mere om Tennberg Rengøring og trappevask Rødovre her på siden, eller kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 38 88 95 90.

Du kan regne med os

Tennberg Rengøringsfirma Rødovre er bygget op omkring kerneværdier som stabilitet, grundighed, kvalitet og tæt kundekontakt. Vi har fokus på hver eneste kunde, lille som stor, for at sikre størst mulig tilfredshed hver eneste dag. Det betyder blandt andet, at du tilknyttes en fast rengøringsassistent og driftsleder, som begge kender dine specifikke ønsker og krav, at vi altid er nemme at få fat på, at vi udfører streng egenkontrol, og ved underskrivning af kontrakt sender dig en komplet rengøringsplan, så du altid ved, hvad vi laver hvornår. Tennberg Rengøring Rødovre – en aftale du kan regne med.

Kvalitet år efter år

Takket være vores mangeårige brancheerfaring, har vi hos Tennberg Rengøringsfirma Rødovre et indgående kendskab til kundernes ønsker og forventninger. Vi forstår værdien af en rengøringsaftale, som fungerer år efter år, så du som kunde får frigivet værdifuld tid til andre og vigtigere opgaver. Derfor slækker vi aldrig på kvaliteten af vores arbejde, men tager et stort ansvar for at opretholde den højest mulige standard. Det betyder blandt andet, at vi selv uddanner alt vores personale og anvender et detaljeret kontrolskema, hver eneste gang vi udfører egenkontrol, så vi selv kan foretage eventuelle korrektioner, uden at det er til gene for dig som kunde.

Kunden i centrum

Tennberg Rengøringsfirma Rødovre er et forholdsvist lille firma, som er opbygget i en flad struktur med tæt kontakt til hver eneste kunde. Det betyder, at vi altid møder vores kunder i øjenhøjde og tager udgangspunkt i individuelle ønsker og forventninger. Det betyder også, at du altid kan komme i kontakt med os uden at skulle igennem en lang kommandovej, samt at der er kort vej fra forespørgsler til handling. Hos Tennberg Rengøring Rødovre er hver eneste opgave vigtig, stor som lille, så du altid bliver mødt af engagerede og ansvarsfulde medarbejdere, som leverer det aftalte til punkt og prikke.

Kontakt

Ønsker du yderligere information om Tennberg Rengøring og trappevask Rødovre, er du altid meget velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak med vores søde og hjælpsomme medarbejdere. Har du konkrete forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse, og vi udarbejder gerne et gratis tilbud på rengøring, vinduespolering eller trappevask rødovre med udgangspunkt i dine ønsker. Kontakt Tennberg Rengøringsfirma Rødovre på telefon 38 88 95 90 eller email kontakt@tennberg.dk og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information