Trappevask i København og Hovedstaden

Stabil og grundig trappevask i København og Hovedstaden

Søger du stabil, grundig og ansvarsbevidst trappevask i København? Så er Tennberg det rette valg. Med mere end 20 års brancheerfaring har vi opnået den nødvendige ekspertise og fingerspidsfornemmelse, som gør det muligt at opretholde et højt serviceniveau, når det kommer til trappevask i København,  uanset opgavens omfang. Hos Tennberg sætter vi en ære i at udføre alle former for rengøring med høj faglighed, hvad enten du bestiller vinduespolering, institutionsrengøring eller trappevask i København.

Hvorfor vælge Tennberg?

Hos Tennberg arbejder vi efter devisen: ”Der skal bare være rent”. Det vil sige, at vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi forstår vigtigheden af en stabil og grundig rengøring og trappevask i København udført af kvalificeret personale, som altid møder til tiden og leverer det aftalte. Vores ambition er, at du som kunde aldrig behøver at tænke over rengøringen eller trappevasken i det daglige, simpelthen fordi den fungerer. Tennberg Rengøringsfirma i København – der skal bare være rent! 

Totalleverandør: Rengøring, vinduespolering og trappevask i København

Gør det nemt for dig selv – vælg en totalleverandør, som sørger for både rengøring, vinduespolering, levering af papirvarer samt trappevask i København. På den måde får du en komplet pakkeløsning og sparer dig selv for både tid og besvær. Hos Tennberg udfører vi alle former for rengøring, vinduespolering og trappevask i København. Derudover leverer vi alt inden for håndsæbe, viskestykker, håndklæder, wc-ruller samt tilbehør til opvaskemaskine, som vi løbende fylder op efter behov. Tennberg Rengøringsfirma i København – totalleverandør af professionel rengøring i højeste kvalitet.

Tæt kundekontakt

Vælger du Tennberg Rengøring, er du garanteret en tryg og respektfuld samarbejdsrelation med fokus på kommunikation og fleksibilitet. Vi tager altid udgangspunkt i dit aktuelle behov og korrigerer arbejdet i henhold til specifikke ønsker, såfremt der er noget, du ønsker anderledes. Med Tennberg er du sikker på, at det er den samme medarbejder, der møder op hver gang, du skal have udført rengøring eller trappevask i København. Det skaber tryghed og kontinuitet, så du opnår samme høje rengøringsstandard hver gang.   

Egenkontrol

Tennberg er din garanti for høj kvalitet. Vi er kendt for vores grundige arbejde og udfører jævnligt egenkontrol for at sikre, at vi altid leverer samme høje standard. Vores driftsledere tjekker grundigt alle hjørner og kroge igennem med et minutiøst kontrolskema, som skal garantere dig, at selv de mindste detaljer er i orden. Bestil kontorrengøring, ejendomsservice og trappevask i København hos Tennberg Rengøring – din garanti for høj kvalitet.

Kontakt

Har du særlige ønsker eller behov i forhold til trappevask i København, er du altid meget velkommen til at kontakte Tennberg, så vi i samarbejde kan skræddersy den helt rigtige løsning. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og har stor fleksibilitet i forhold til vores ydelser, så du altid opnår den bedst mulige aftale. Spar tid og besvær i dagligdagen og få mere overskud – bestil rengøring og trappevask i København hos Tennberg – dit lokale rengøringsfirma i København.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information