Rengøring Ishøj - Rengøringsfirma Ishøj

Professionel rengøring

Bestil professionel erhvervsrengøring, vinduespolering og trappevask ishøj til stærke, konkurrencedygtige priser. Hos Tennberg Rengøringsfirma Ishøj udfører vi alle former for rengøringsservices til private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn. Ingen opgave er for stor og ingen for lille. Vi møder alle vores kunder i øjenhøjde og gør vores yderste for at imødekomme ethvert ønske, så du opnår en grundig og stabil rengøring, tilpasset dine krav og forventninger. Læs mere om Tennberg Rengøring Ishøj her på siden eller kontakt os på telefon 38 88 95 90 for et gratis, uforpligtende tilbud.

Totalløsning

Slip for tidsspilde og besvær – lad Tennberg Rengøringsfirma Ishøj levere en totalløsning på alle rengøringsservices fra gulv til loft. Vi klarer både kontorrengøring, gulvbehandling, håndværkerrengøring og trappevask ishøj til attraktive vilkår. På den måde er du sikret samme høje kvalitet på alle ydelser samt høj fleksibilitet i forhold til eventuelle særlige ønsker. Ud over rengøringsservices, tilbyder Tennberg Rengøring Ishøj leverance af alle former for papirvarer fra wc-ruller og håndklæder til håndsæbe og opvaskemaskinetilbehør. På den måde får du alting ét sted – helt enkelt.

Miljøvenlig rengøring

Tennberg rengøring og trappevask ishøj, udføres med omtanke for miljøet. Vi anvender rene, skånsomme produkter med det anerkendte svanemærke, hvilket er din garanti for, at der ikke er tilsat farlige, miljøskadelige ingredienser. Tennberg Rengøringsfirma Ishøj er således miljørigtig rengøring med høj ansvarlighed til glæde for både klima, inventar og samvittighed.

Stabilitet og faglighed

Rengøringsbranchen bliver somme tider udskældt for at have en høj grad af udskiftning blandt personalet. Sådan er det ikke hos Tennberg Rengøring Ishøj. Vi rekrutterer ikke fra gaden, men ansætter udelukkende via personlige anbefalinger i vores eget netværk. Derudover sørger vi for grundig oplæring og uddannelse direkte i huset, så alle ansatte har samme høje faglighed til glæde for vores kunder, som opnår samme høje kvalitet, uanset opgavens omfang. Tennberg rengøring og trappevask Ishøj – stabil rengøring af kvalitetsbevidste fagfolk.

Høj kvalitet år efter år

Et rent og hygiejnisk miljø er afgørende for vores velbefindende. Samtidig er rengøring noget, de færreste ønsker at bruge tid på – der skal bare være rent. Hver dag. Hos Tennberg Rengøringsfirma Ishøj har vi derfor som ambition at være så selvkørende som muligt. Vores mål er at skabe de perfekte rammer for vores kunder, uden at de behøver bruge tid og energi på kontrol og opringninger. Derfor udfører vi streng egenkontrol, hvor alle detaljer i rengøringen minutiøst gennemgås ved hjælp af et kontrolskema. Dermed kan vi hurtigt sætte ind med eventuelle korrektioner, så det samme høje kvalitetsniveau holdes år efter år.

Kontakt

Kontakt Tennberg Rengøring Ishøj for personlig rådgivning og uddybende information om vores mange ydelser. Vi udarbejder gerne et gratis, uforpligtende tilbud på rengøring, vinduespolering, gulvbehandling eller trappevask ishøj – til stærke, konkurrencedygtige priser. Ring på telefon 38 88 95 90 eller send din forespørgsel via kontaktformularen her på siden, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dine ønsker. På gensyn hos Tennberg – dit lokale rengøringsfirma Ishøj. 

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information