Rengøring Glostrup – Rengøringsfirma Glostrup

Rengøring af højeste kvalitet

Få mere overskud i hverdagen med stabil og kvalitetsrigtig rengøring fra Tennberg Rengøringsfirma Glostrup. Vi er et serviceorienteret firma med mere end 20 års brancheerfaring og en bred vifte af ydelser såsom gulvbehandling, erhvervsrengøring, vinduespolering og trappevask Glostrup. Med ansvarsbevidste og grundige medarbejdere, miljørigtige produkter og streng egenkontrol sikrer vi dig høj kvalitet gang på gang. Læs mere om Tennberg Rengøring og trappevaske Glostrup her på siden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Fleksibilitet og kommunikation

Grundlaget for serviceorienteret rengøring er en tæt kundekontakt med fokus på fleksibilitet og kommunikation. Derfor sørger Tennberg Rengøringsfirma glostrup for, at du får tilknyttet en fast rengøringsassistent til opgaven, samt en ansvarshavende driftsleder, der står for løbende egenkontrol. Det betyder, at det altid er den samme person, som kommer og gør rent, hvilket sikrer kontinuitet samt indgående kendskab til eventuelle særlige ønsker og behov hos dig som kunde. Den tætte kontakt til driftslederen betyder, at du altid kan komme i kontakt med rette vedkommende, såfremt du har spørgsmål.

Kundetilfredshed

Tennberg Rengøring Glostrup er synonymt med ansvarlighed og stabilitet. Vi rekrutterer ikke fra gaden, men ansætter udelukkende via anbefalinger og netværk. Det betyder, at vi har en høj grad af medarbejderloyalitet og kun meget lille udskiftning i personalegruppen. For dig som kunde giver det både stabilitet og tryghed samt fokus på dine specifikke ønsker. Vi lægger stor vægt på kundekontakten og gør altid vores yderste for, at alle kunder er tilfredse, uanset opgavens omfang. Tennberg Rengøringsfirma Glostrup uddanner selv alle medarbejdere for at sikre høj faglighed.

Totalløsning

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde har Tennberg Rengøring Glostrup den helt rigtige løsning til en stærk pris. Vi udfører alle former for rengøringsservices inklusiv håndværkerrengøring og trappevask glostrup. Derudover leverer vi alt indenfor håndsæbe, wc-ruller, håndklæder og andre papirvarer, som vi løbende fylder op efter behov, så du slipper for nogensinde at løbe tør. Med en totalløsning fra Tennberg Rengøringsfirma Glostrup sparer du både tid og besvær, og opnår samme høje kvalitet fra gulv til loft.

Svanemærkede produkter

Tennberg Rengøring Glostrup er en miljøorienteret virksomhed, der tager ansvar for klimaets velbefindende. Derfor bruger vi udelukkende svanemærkede produkter, som lever op til strenge miljømæssige forskrifter og ikke belaster klimaet. Blandt vores referencer finder du miljøforkæmperen Green Peace, der blandt andet har valgt os i kraft af vores klimaansvarlighed. Du kan således bestille rengøring og trappevask glostrup med god samvittighed. Kontakt Tennberg Rengøringsfirma glostrup og få et godt tilbud. 

Kontakt

Kontakt Tennberg Rengøring Glostrup allerede i dag og hør meget mere om vores services. For at spare tid og besvær i hverdagen kan du med fordel kombinere vores ydelser, så du opnår en totalleverance af alt fra dagligdags rengøring og vinduespolering til levering af papirvarer og trappevask Glostrup. Alle ydelser leveres med høj kvalitet, stabilitet og grundighed for at sikre dig størst mulig komfort og arbejdsglæde hver eneste dag.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information