Rengøring Frederiksberg – Rengøringsfirma Frederiksberg

Kvalitetsbevidst rengøring og trappevask på Frederiksberg

Mangler du stabil og grundig rengøring eller trappevask Frederiksberg? Kontakt Tennberg Rengøringsfirma Frederiksberg og få en attraktiv samarbejdsaftale med et kvalitetsbevidst firma, der har kunden i centrum. Hos os er du aldrig bare et nummer i rækken. Vi har tæt kontakt til hver eneste kunde og gør vores yderste for at sikre høj tilfredshed år efter år. Med Tennberg Rengøring Frederiksberg har du altid tæt kontakt til en fast assistent og ansvarshavende driftsleder – din sikkerhed for tryghed og kvalitet.

Stabile medarbejdere

Tennberg tilbyder grundig rengøring og trappevask Frederiksberg udført af medarbejdere med høj ansvarlighed og ekspertise. Vi rekrutterer ikke fra gaden, men ansætter udelukkende via netværk, referencer og anbefalinger. Det giver en høj grad af loyalitet og medarbejdertilfredshed, og vi har generelt meget stabile ansatte med kun ganske lille udskiftning. Det betyder, at du som kunde opnår en høj grad af kontinuitet og tryghed, samt at den pågældende medarbejder får indgående kendskab til dine specifikke ønsker og behov. Hos Tennberg Rengøringsfirma Frederiksberg uddanner vi selv alt personale, så alle leverer samme høje kvalitet.

Der skal bare være rent

Hos Tennberg Rengøring Frederiksberg bestræber vi os på til stadighed at forbedre vores services og levere det bedst mulige resultat uanset opgavens omfang. Helt kort er vores ambition ”der skal bare være rent”. Det vil med andre ord sige, at vi tilstræber en så gnidningsfri, stabil og grundig rengøring som muligt, så vores kunder ikke skal spilde unødig tid. Som led i denne bestræbelse udfører vi grundig egenkontrol for at sikre, at kvaliteten altid har samme høje niveau.

Få det hele ét sted

Spar tid og besvær i hverdagen med en totalleverandør, der sørger for alle aspekter af rengøringen. Hos Tennberg Rengøringsfirma Frederiksberg tilbyder vi fordelagtige aftaler på totalleverancer af både rengøring, vinduespolering og trappevask Frederiksberg. Derudover leverer vi alt i håndklæder, viskestykker, wc-ruller, håndsæbe, tilbehør til opvaskemaskinen med mere. Vi tjekker løbende, at alt er fyldt op og bestiller nyt, såfremt der er behov. På den måde undgås irritationsmomenter i hverdagen, når der ikke er mere håndsæbe eller salt til opvaskemaskinen. Tennberg Rengøring Frederiksberg – totalleverandør af rengøringsydelser.

Miljørigtige produkter

Tennberg Rengøringsfirma Frederiksberg er en virksomhed af tiden. Det betyder, at vi tager ansvar for vores fælles miljø og anvender rene, svanemærkede produkter, som er skånsomme mod både klima og inventar. Svanemærket er din garanti for, at produktet ikke indeholder skadelige stoffer, som belaster miljøet. Således er du sikret rengøring med ren samvittighed. Tennberg Rengøring Frederiksberg gør rent hos blandt andre Green Peace – og er din garanti for et sundt, skånsomt og miljørigtigt valg.

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for stabil rengøring og trappevask Frederiksberg? Ring allerede i dag og få et gratis, uforpligtende tilbud på en skræddersyet aftale. Tennberg Rengøringsfirma Frederiksberg udfører alle former for rengøringsservices, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig. Ring på telefon 38 88 95 90 – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information