Rengøring Brøndby – Rengøringsfirma Brøndby

Komfort i hverdagen

Leder du efter et pålideligt og kvalitetsbevidst rengøringsfirma Brøndby? Så er Tennberg det helt rigtige valg. Med mere end 20 års brancheerfaring og et bredt udvalg af serviceydelser, har vi den nødvendige ekspertise til at dække dine behov, hvad enten du søger kontorrengøring, vinduespolering eller trappevask brøndby. Vores erfarne og ansvarsbevidste medarbejdere møder altid til tiden og leverer de aftalte ydelser til punkt og prikke. Således opnår du en høj grad af komfort og tryghed i hverdagen, så du kan koncentrere dig om andre ting. Tennberg Rengøringsfirma Brøndby – grundig og stabil rengøring - hver gang.

Tæt kundekontakt

Tennberg Rengøring Brøndby er opbygget med en flad struktur for at sikre hver enkelt kunde tæt kontakt til vores ansvarshavende driftsledere. Hos os er du aldrig bare et nummer i rækken. Vi prioriterer alle kunder lige højt, uanset opgavens omfang og karakter, og gør vores yderste for at sikre maksimal tilfredshed hver gang. For størst mulig kontinuitet og tryghed, tilknyttes en fast rengøringsassistent til den enkelte kunde, så du er sikker på altid at møde den samme person, som kender dine specifikke ønsker og krav.

Vi tilbyder

Hos Tennberg Rengøringsfirma Brøndby udfører vi alt indenfor rengøringsservice. Hvad enten du søger institutionsrengøring, gulvbehandling, vinduespolering eller trappevask brøndby, har vi den rette ekspertise til at løse opgaven. Vi tilbyder også leverance af papirvarer såsom wc-ruller, håndklæder og viskestykker, som vi løbende fylder op efter behov. Således kan du få alle ydelser ét sted og spare dig selv for både tid og besvær i hverdagen. Tennberg Rengøring Brøndby – totalleverandør af rengøringsservices.

For miljøet skyld

Miljørigtig rengøring vinder stadig større indpas, da det er en både skånsom og ansvarlig tilgang til branchen. Hos Tennberg Rengøringsfirma brøndby har vi længe haft miljøhensynet på dagsordenen og anvender udelukkende rene, svanemærkede produkter uden skadelige indholdsstoffer. Vores miljømæssige ansvarlighed er så høj, at vi har fået Green Peace som fast kunde. Ønsker du også sund, ren og ansvarlig rengøring med svanemærkede produkter, så kontakt Tennberg Rengøring Brøndby og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde.

Kontakt

Er du nysgerrig efter at høre mere om Tennberg rengøring, vinduespolering og trappevask Brøndby? Kontakt os allerede i dag på telefon 38 88 95 90 eller via kontaktformularen her på siden, så vil vi gøre vores yderste for at besvare dine spørgsmål og imødekomme eventuelle forespørgsler. Har du specifikke ønsker, udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som tager udgangspunkt i dine forventninger. Vi servicerer både private og erhvervskunder i hele Storkøbenhavn, og vi har helt sikkert også den rette løsning til dig. Ring eller skriv for yderligere information. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du vil få stor glæde af Tennberg Rengøringsfirma Brøndby.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information