Rengøring Amager – Rengøringsfirma Amager

Rengøring af højeste kvalitet på Amager

Få professionel rengøring og trappevask amager, leveret af en serviceorienteret virksomhed med mere end 20 års brancheerfaring. Hos Tennberg Rengøring Amager er vi stolte af at kunne tilbyde dig rengøringsservices af højeste kvalitet til stærke, konkurrencedygtige priser. Vi leverer alle former for rengøring, vinduespolering, gulvbehandling og trappevask amager, udført af trofaste, stabile og grundige medarbejdere, som sætter en ære i høj kundetilfredshed. Du kan læse meget mere om Tennberg Rengøringsfirma Amager her på siden eller allerede nu kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

Services

Hos Tennberg Rengøring Amager er vi totalleverandør af alle former for rengøring til private og erhvervskunder. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde og tager udgangspunkt i individuelle ønsker og forventninger, så du opnår den bedst mulige service uanset opgavens omfang. For størst mulig stabilitet og kvalitet i arbejdet, tilknytter vi en fast rengøringsassistent på hver enkelt opgave, så du som kunde er sikker på at møde det samme ansigt hver gang. Derudover sikres du tæt kontakt til den ansvarshavende driftsleder, så du altid kan komme i kontakt med rette vedkommende, uden at skulle igennem en lang kommandovej.

Streng egenkontrol

Jo mindre tid du som kunde skal bruge på rengøringen, jo bedre. Derfor har vi hos Tennberg Rengøringsfirma Amager en høj grad af egenkontrol. Vi uddanner selv alle vores medarbejdere for at sikre samme høje kvalitet til alle opgaver, og vores erfarne driftsledere holder nøje kontrol med, at de aftalte ydelser leveres til tilfredshed. Det betyder, at der jævnligt foretages minutiøst tjek af rengøringskvaliteten ved hjælp af et detaljeret kontrolskema, så vi selv kan foretage eventuelle korrektioner og forbedringer, uden at det er til gene for vores kunder. Med Tennberg Rengøring Amager opnår du således en tryg aftale med et ansvarsbevidst firma, der leverer det aftale hver eneste gang.

Miljøbevidst rengøring

Med til en ansvarsfuld rengøring hører naturligvis også engagement i vores omgivende miljø. Hos Tennberg Rengøringsfirma Amager anvender vi udelukkende svanemærkede produkter uden skadelige indholdsstoffer, hvilket sikrer dig en klimavenlig og skånsom rengøring. Bestil miljørigtig rengøring og trappevask Amager - og få både rene bygninger og ren samvittighed. Kontakt Tennberg Rengøring Amager og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Gratis tilbud

Har du spørgsmål til Tennberg Rengøringsfirma amager, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en eller flere af vores ydelser, er du altid meget velkommen til at kontakte os for en personlig samtale. Uanset om du ønsker traditionel kontorrengøring, vinduespolering, håndværkerrengøring eller trappevask amager, har vi den helt rigtige løsning til den helt rigtige pris. Ring på telefon 38 88 95 90 eller send en mail til kontakt@tennberg.dk, så vil vi gøre vores yderste for at imødekomme eventuelle forespørgsler og udarbejde et attraktivt udkast til samarbejde. Vi glæder os til at høre fra dig og håber, at du vil få stor glæde af Tennberg Rengøring Amager.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information