Rengøring Albertslund – Rengøringsfirma Albertslund

Daglig tryghed og komfort

Er du på udkig efter grundig og stabil rengøring i Storkøbenhavn? Så er Tennberg Rengøringsfirma albertslund det helt rigtige. Med mere end tyve års brancheerfaring har vi den nødvendige ekspertise til at levere høj kvalitet hver eneste gang. Alle medarbejdere er uddannet i huset og rekrutteret via interne anbefalinger, hvilket sikrer dig daglig tryghed, idet det er den samme person, som møder hver eneste gang - med kendskab til dine personlige ønsker og krav. Hos Tennberg udfører vi alle former for rengøringsservices, levering af papirvarer samt trappevask albertslund til både private og erhvervskunder. Læs mere her på siden eller kontakt Tennberg Rengøringsfirma albertslund for et uforpligtende tilbud.

Høj kundetilfredshed

Er du træt af ustabil rengøring, som ikke leverer det aftale? Hos Tennberg Rengøringsfirma albertslund er du aldrig bare et nummer i rækken. Vi har en tæt kontakt til hver eneste kunde og gør vores yderste for, at alle er tilfredse – hver eneste dag. Det betyder, at vi altid udfører de aftalte opgaver til punkt og prikke, men at vi samtidig har overskud til at gøre den lille ekstra ting, som øger kundernes komfort og glæde. Vi har en fast kreds af tilfredse kunder i alle størrelser, som vi med stor succes leverer rengøringsservices til, og vi håber, at også du vil få glæde af Tennberg Rengøringsfirma albertslund.

Totalløsning

Tennberg Rengøringsfirma albertslund er totalleverandør i alle former for rengøringsservices. Det betyder, at du kan bestille en samlet pakke og således spare både tid og penge på ydelser såsom vinduespolering, kontorrengøring og trappevask albertslund. Ved at vælge Tennberg Rengøringsfirma albertslund som totalleverandør, er du sikret den samme høje kvalitet på alle produkter samt stor fleksibilitet i forhold til rengøringsplanen.

Undgå tomme sæbedispensere

Ud over de nævnte rengøringsydelser, har du også mulighed for at bestille papirvarer hos Tennberg Rengøringsfirma albertslund. Vi leverer alt fra håndsæbe og wc-ruller til komplet tilbehør til vaskemaskinen. Vælger du os som leverandør, får du en totalløsning, hvor vi i forbindelse med rengøringen samtidig tjekker, hvorvidt der er behov for opfyldning og genbestilling af varer. På den måde kan du spare dig selv for meget tid samt irritationsmomenter, når håndsæben pludselig er tom, eller der ikke er mere salt til opvaskemaskinen. Tennberg Rengøringsfirma albertslund – totalleverandør af rengøring, papirvarer og trappevask albertslund.

Kontakt

Hør meget mere om Tennberg rengøring og trappevask albertslund ved at ringe på telefon 38 88 95 90 eller benytte kontaktformularen her på siden. Vores dygtige og servicemindede medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og give yderligere information om produkter og priser. Har du særlige forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme disse, og vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud, som du i ro og mag kan tage stilling til. Kontakt Tennberg Rengøringsfirma albertslund allerede i dag og glæd dig til en nemmere, renere hverdag med rengøringsservices af højeste kvalitet.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information