Rengøring Hvidovre – Rengøringsfirma Hvidovre

Stabil rengøringsservice

Få en attraktiv aftale på grundig, stabil og kvalitetsorienteret rengøring hos Tennberg Rengøringsfirma Hvidovre. Vi er en mindre virksomhed med flad struktur, stabile medarbejdere og fokus på tæt kundekontakt, kompromisløs grundighed og miljørigtige produkter. Det sikrer dig tryghed i hverdagen, da du får tilknyttet en fast medarbejder, som kender dine specifikke ønsker og behov samt en ansvarshavende driftsleder, der udfører egenkontrol, og som altid er nem at få kontakt til. Læs mere om Tennberg Rengøring Hvidovre her på siden eller kontakt os på telefon 38 88 95 90 for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder

Hos Tennberg tilbyder vi alle former for rengøringsservices såsom rengøring af klinikker, institutionsrengøring, vinduespolering samt trappevask hvidovre. Ved indgåelse af kontrakt sender vi dig en detaljeret rengøringsplan, så du altid har overblik over, hvad vi laver. Vi leverer de aftalte ydelser med præcision og grundighed, men har samtidig fleksibilitet til at tage eventuelle akutte opgaver efter behov. For Tennberg er det vigtigt, at rengøringen aldrig foregår per automatik og med skyklapper på, men altid med sans for detaljen og den lille ekstra indsats, som øger kundens daglige komfort og tilfredshed.

Nemmere hverdag

Er du træt af at skulle kontakte flere forskellige firmaer for henholdsvis vinduespolering, levering af salt til opvaskemaskinen, rengøring efter håndværkere og trappevask Hvidovre? Slip for besvær og tidsspilde - lad Tennberg Rengøringsfirma Hvidovre levere en totalløsning med udgangspunkt i dine aktuelle behov. Vi har erfarne medarbejdere indenfor både klinikrengøring, vinduespolering og trappevask hvidovre, så du er sikret høj kvalitet fra gulv til loft. Derudover tilbyder vi attraktiv leverance af alt fra håndsæbe og wc-ruller til viskestykker og opvaskemaskinetilbehør.

Kun et telefonopkald væk

Hos Tennberg Rengøringsfirma Hvidovre har vi mere end 20 års brancheerfaring og dermed en meget præcis sans for de små detaljer, som er afgørende i kundens hverdag. Vi overholder altid alle aftaler og mødetidspunkter, udfører grundig egenkontrol og prioriterer en god og tæt kommunikation med alle vores kunder. Det betyder blandt andet, at du ikke skal igennem en tidskrævende omstilling og telefonkø, men hurtigt kan få fat i rette vedkommende, som kan besvare dine spørgsmål. Tennberg Rengøring Hvidovre – stabil og ansvarsbevidst rengøring hver eneste gang.

Private og erhvervskunder

Uanset om du er privat eller erhvervskunde, har du mulighed for at få en fordelagtig aftale hos Tennberg Rengøringsfirma Hvidovre. Vi servicerer kunder i hele Storkøbenhavn med alt fra rengøring efter håndværkere til vinduespolering og trappevask hvidovre. Blandt vores faste kunder finder du både andelsboligforeninger, ejendomsselskaber, erhvervsbygninger og institutioner. Vi tager altid udgangspunkt i individuelle ønsker og gør vores yderste for, at alle kunder er tilfredse – uanset opgavens omfang. Kontakt Tennberg Rengøring Hvidovre allerede i dag og hør meget mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 38 88 95 90 eller send en mail til kontakt@tennberg.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Udfyld kontaktskemaet eller kontakt os på 

38 88 95 90
kontakt@tennberg.dk

Tilbud er altid gratis og uforpligtende! Send os dine oplysninger med det samme, så kontakter vi dig.

Landsdækkende service

Hovedkontor - Sjælland
Jernholmen 38
2650 Hvidovre


Afdeling - Jylland & Fyn
Fanøvej 1A
9800 Hjørring

tennberg.dk - Kontakt

Information